PAMIS

Takarító Kft.

Teljeskörű minőségi takarítás

PAMIS

Takarító Kft.

5 érv, hogy minket válasszon:

- szakértelem és innováció
- rugalmasság és megbízhatóság
- minőségi tisztítószerek
- modern takarító eszközök
- 50 millió forintig felelősségbiztosítás

PAMIS

Takarító Kft.

Higiéniai termékek beszerzése, és feltöltése:

- Kézmosó szappan
- Kéztörlő papír
- Mosogatószer
- WC papír
- WC illatosító
- Légfrissítő

 

Rólunk

Fontos számunkra, és célunk, hogy az általunk takarított területeken, nap mint nap megteremtsük az esztétikai, higiéniai, tiszta és szép környezetet, javítva ezzel a munkatársaik komfortérzetét, amivel talán mi is hozzájárulhatunk a sikereikhez.

Nagyon fontos számunkra az az alapelv, hogy mi vagyunk Önökért, és lehetőségeinkhez mérten mindenben igyekszünk támogatni a munkájukat.

Mivel a takarítás bizalmi munkakör, ezért csak leinformált takarító munkatársakkal dolgozunk, akik már teljes mértékben bizonyították a megbízhatóságukat. Dolgozóink a társaságunk felé, titoktartási nyilatkozattal rendelkeznek.

A takarítási tevékenységünk ellátásakor, az Önök munkarendjéhez teljes mértékben igazodunk.

A társasházak takarításánál igyekszünk a lakók igényeinek megfelelni, és egy tiszta, a legjobb tudásunkkal takarított házzal megszolgálni a bizalmukat, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetben élnek nap mint nap.

Takarító cégünk évek óta sikeresen végzi el a partnereink  részére a minőségi takarítási tevékenységét.

Fontos számunkra, hogy az általunk takarított területeken egy tiszta, és higiénikus környezetet teremtsünk meg, legyen szó akár a munkahelyéről, akár a lakhelyéről.

Szakképzett (OKJ-s végzettségű Tisztítás-technológiai szakmunkás) takarító munkatársaink, legális foglalkoztatás keretein belül takarítanak, a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelően.

Munkatársaink, a törvény által előírt rendszeres foglalkozás-egészségügyi orvosi vizsgálaton részt vesznek, valamint munka, és tűzvédelmi oktatásban részesülnek.

 

Ha meggyőztük teljeskörű szolgáltatásunkkal, úgy kérjen tőlünk árajánlatot.

 Mi tudjuk a megoldást!

JoomShaper

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.